Gepost op 20.08.2014door admin

Beste oud-KSA'(st)er,
Beste oud-VKSJ’ster,

Met een kern van oud-KSA’ers hebben we opnieuw een programma klaargestoomd voor dit werkjaar.

Zoals u zal kunnen zien, valt een deel ook samen met de KSA-planning, want een doelstelling van de ZOK is uiteraard ook de ondersteuning van de huidige KSA-werking, zeker wanneer we hierbij ook het aangenamen aan het nuttige kunnen paren. Maar we hebben ook een aantal eigen activiteiten voorzien. Toch hebben we hierbij ook nog twee opmerkingen.

Ten eerste zullen we de komende werkjaren ook druk bezig zijn met de bouw van nieuwe KSA-lokalen. Momenteel hebben we nog geen volledig zicht op de concrete bouwwerkzaamheden, maar de omstandigheden kunnen het vereisen het activiteit te verplaatsen. Indien nodig, zal dat dus kunnen gebeuren, maar we hopen u daarvan dan ook tijdig op de hoogte te kunnen stellen.

Ten tweede willen we allerminst een limitatief programma opstellen. De huidige activiteiten zijn immers voorgesteld door en beperkte, zij het vrij actieve, generatie van oud-KSA’ers, maar misschien zijn er bij andere groepen, zowel jonger als ouder, andere interesses, voorstellen, ideeën, … Wij staan er zeker voor open deze activiteiten ook op te nemen in onze kalender en te ondersteunen of onder onze vleugels op te nemen. Het is zeker niet ons opzet om maar een beperkte generatie aan te spreken.

We verzoeken alle oud-KSA'(st)ers en VKSJ’sters (van wie we trouwens geen adresbestand hebben – adressen mogen steeds doorgegeven worden) om zich ana te sluiten bij de ZOK. In ruil geniet u niet enkel verzekering tijdens ZOK-activiteiten, ook wanneer u komt helpen bij KSA (ook provincie, etc.), zeker bij de bouw van onze nieuwe lokalen.

We hopen jullie alleszins weer te zien op een van onze activiteiten of op een KSA-evenement.

Comments are closed.