Gepost op 11.11.2014door admin

De ZOK (Zwindrechtse Oud-KSA) slaat dit jaar zijn tenten op in Harre (deelgemeente Manhay, ook in de buurt van Durbuy) voor een pre-Lichtmis Megalietenweekend. Uiteraard zijn dit maar figuurlijke tenten, want we betrekken dit jaar opnieuw een goed voorziene chalet:  http://www.charmechalets.be.

Vertrek is voorzien op vrijdagavond 30 januari 2015. Er zal een ontvangst zijn met plaatselijke specialiteiten als versnapering.

We vermoeden dat het vertier vrijdagavond wel tot de late/vroege uurtje kan duren, dus we vatten de laatste dag van januari aan met een rijk gevulde brunch. De rest van de dag treden we in  de voetsporen van onze verre voorouders op een megalietenwandeling in de prachtige streek, waarbij we ook in het Megalietenhuis de plaatselijke lekkernij ‘La Dolménius’ kunnen proeven en onze inwendige mens versterken: http://www.weris-info.be/indexnl.html. Terug in onze chalet gearriveerd maken we ons avondmaal op de grill klaar.

Zondag 1 februari staan in de Lichtmis-traditie pannenkoeken op het programma en misschien kunnen we Ziggy’s nieuwe stulpje nog bezoeken voor de afreis.

Dit weekend staat open voor oud-KSA’ers en hun partners. In de deelnameprijs hebben we alle maaltijden en drank op de site inbegrepen.
Prijs:  leden ZOK: € 95 + zes flesjes streekbier // niet-leden: € 110 + zes flesjes streekbier
De hogere prijs voor niet-ingeschreven oud-KSA’ers en partners heeft o.a. met verzekeringen te maken. 

Graag jullie bevestiging voor de jaarwisseling. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

Comments are closed.