Gepost op 19.04.2015door admin

Beste oud-KSA'(st)ers,

Zoals gepland in onze ZOK-kalender trekken we volgend weekend naar het Zythos-bierfestival.

Aangezien we nu ook druk bezig zijn met de opbouw van nieuwe KSA-lokalen en de komende zaterdag (25/4, 2/5, 9/5, 16/5, …) werkdagen gepland zijn voor de nieuwe lokalen, trekken we zondag 26 april naar Leuven. Wie wil nog wil meewerken aan de bouw van de lokalen mag dit ook aan ons laten weten.

Maar eerst de nodige info over zondag:
“De laatste editie van het Zythos BierFestival kunnen we ongetwijfeld een succes noemen en daar bouwen we voor de editie 2015 gewoon op voort. Voor het ZBF 2015 voorzien we, net zoals in 2014, een 100-tal standjes, bemand met evenveel brouwers of bierfirma’s. Aan al deze standjes kan je in ruil voor één jeton één van de vele aangeboden Belgische bieren proeven, in een rookvrije omgeving. Het proeven gebeurt vanaf 2015 in een proefglaasje van 10 cl, dat je aan de inkom in bruikleen voor € 3,00 kan aanschaffen (je kan het ook als souvenir meenemen).
Op verschillende punten in de zaal is er voldoende zitplaats gecreëerd voor wie eventjes wil rusten. Voor de hongerigen is er ook een foodcorner aanwezig. En ook niet te vergeten is de tombola. Maak je keuze in het menu links voor meer info.
De Brabanthal ligt op een 10-tal minuten rijden van het station van Leuven, van waar een pendeldienst vertrekt. De zaal is ook zeer makkelijk bereikbaar met de wagen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de zaal zelf. 
Verder is het ZBF rookvrij, zodat je in optimale omstandigheden kan proeven van de meer dan 500 bieren en hun rijk palet aan smaken. Kortom, het ZBF is een ideaal kader om met de ganse familie de Belgische (speciaal)bieren te (her)ontdekken.”

We spreken om 12u15 af in het station van Zwijndrecht. Wees dus op tijd, want de trein wacht niet.

Graag wel een seintje van wie meegaat zondag.

Tot dan!

Comments are closed.