Gepost op 17.05.2017door admin

Collega’s Siekliesten,

Nu de sacrale meimaand zich goed en wel op gang heeft getrokken, lijkt ons dit het geschikte moment om jullie allen te herinneren aan de Wielerhoogmis van de komende Wielerzomer. Vergeet dat gepruts in Italië en die megalomane toestanden in Frankrijk, er is slechts één rit die er echt toe doet deze zomer: onze allereigenste KSA-kamp rit!
Dit jaar verblijven de jongere kopieën van onszelf (de één al waarheidsgetrouwer dan de andere) te Malempré, ergens in de buurt van de Baraque Fraiture.
Zeer belangrijk om weten is dat, aangezien de bezoekdag op zaterdag 29 juli is, we reeds op vrijdag 28 juli ’s ochtends vertrekken! Voor diegenen die graag meegaan en nog verlof dienen aan te vragen; weet wat je te doen staat!
Het is onze bedoeling om voor deze rit een “nieuw” stukje Vlaanderen aan te doen. Gevolg is dat de rit nog maar prematuur is uitgezet en verder ter plaatse moet verkend worden. In grote lijnen:
Dag 1: Albertkanaal – Meerhout – Zonhoven – Bilzen – Herstal – Luik. Alles samen goed voor zo’n 175 nagenoeg vlakke kilometers.
Dag 2: Luik – Comblain-Au-Pont via Ourthe, daarna klim naar Malempré. 60 kilometerkes alvorens beloning met BBQ.
Onze overnachting plannen we dus in Luik, meer bepaald in de jeugdherberg aldaar.  Om zeker te stellen dat we voldoende plaatsen kunnen bemachtigen, had ik graag van elk van jullie zo snel mogelijk feedback gekregen of jullie zullen deelnemen of niet.  Wie nog wat twijfelt, geen probleem.  Liever eentje afzeggen binnen een paar weken, eerder dan plaats tekort op het moment suprême.

We rekenen op een grote opkomst zodat iedereen de ganse dag uit de wind kan rijden!

Groeten,
Wim, Bert, Carl & Ivan

Comments are closed.