Gepost op 1.09.2017door admin

Wij zijn alvast klaar voor een nieuw werkjaar!

De ZOK organiseert een aantal activiteiten voor oud-KSA’ers, maar elke oud-KSA’er mag ook zelf iets organiseren of een activiteit voorstellen. Indien nodig kan de ZOK dan ondersteunen (verzekering van de deelnemers, PR, financieel, logistiek). Activiteiten voor de eigen generatie of een interessegroep kunnen ook onder de paraplu van de ZOK gehouden worden.

Lidmaatschap bedraagt van de ZOK is vanaf dit jaar anders georganiseerd dan vorige jaren, dankzij de oprichting van een nieuwe vereniging voor oud_KSA’ers en VKSJ’sters op KSA Nationaal: vzw Sjelter. In de lidmaatschapsbijdrage  zijn inbegrepen: verzekering, abonnement op Het daghet en korting op deelnameprijs bij activiteiten.

Wie meer inbreng wil, heten we met plezier welkom in het ZOK-bestuur (een mailtje naar zok@ksazwijndrecht.be is voldoende).

Naast contact leggen tussen oud-KSA’ers, binnen de eigen generatie en tussen verschillende generaties en met de huidige KSA, willen we de KSA-bond ook ondersteuning bieden. Dit kan op vele manieren en door vele ZOK’ers gebeuren: als medewerker aan feestelijkheden, organisator van feestelijkheden, kok op kamp of weekendje, ondersteuner in vzw, onderhoud, herstelling, verhuur, administratie van het lokaal, …

Vanaf dit jaar organiseren we ook maandelijkse petanque-avonden! Elke laatste woensdag van de maand komen we om 19u30 samen voor een partijtje jeu de boules, zolang de weersomstandigheden het toelaten. Eerste afspraak is alvast woensdag 30 augustus om 19u30!

Comments are closed.