Gepost op 30.08.2020door admin

Beste oud-KSA’ers,

Het nieuwe werkjaar van de Zwindrechtse Oud-KSA schiet weer uit de startblokken, maar ook wij zijn in onze werking getroffen door de COVID-19-epidemie. De avond-/nachtklok is in onze provincie nog maar net afgeschaft en over samenkomsten/activiteiten was het zeker in juli/augustus nog zeer onzeker wat mogelijk is en zal zijn. 

Daarom hebben we op de planningsvergadering geen vaste planning vastgelegd, aangezien alles koffiedik kijken blijft. Vast staat wel dat er dit werkjaar geen algemeen ZOK-weekend komt – een lokaal boeken voor zo’n grote groep is momenteel niet aan de orde. Misschien kunnen deelgroepen van ZOK wel weekends plannen, maar voorlopig lijkt zelfs dit niet zo waarschijnlijk. 

Zodra het mogelijk is kunnen we wel van start gaan met een aantal activiteiten waar we reeds op liggen broeden (stadsbezoek – openlucht-filmfestival – petanquetornooi & smeer – fietstocht – wandeltocht …) 

We willen wel iedereen warm maken om lid te worden: lidmaatschap bedraagt € 18. Partners van oud-KSA’ers die zelf geen KSA- of VKSJ-verleden hebben, kunnen zich inschrijven aan € 13 om verzekerd te zijn tijdens de activiteiten. 
We hopen dat de vaste bezoekers van onze activiteiten zich zeker inschrijven voor volgend werkjaar. Verzekering voor deelnemers en zeker medewerkers is bovendien wettelijk verplicht. 
Inschrijven kan door € 18 te storten op rek. BE06 1030 6195 9022 van Zwindrechtse Oud-KSA met vermelding ‘Lidgeld 2020-2021’.
Partners door €13 te storten op dezelfde rekening met de vermelding “Lidgeld partner”. 
Niet ingeschreven oud-KSA’ers en -VKSJ’sters kunnen uiteraard ook deelnemen aan activiteiten, maar bij bepaalde activiteiten kan een toeslag gevraagd worden. 

Voor wie al zin heeft: deze woensdag komen we omstreeks 19u30 samen aan de KSA-lokalen voor een eerste ballenspelletje: petanque à la Zoc! 

Misschien tot dan,
het ZOK-bestuur

Comments are closed.