Gepost op 28.10.2015door admin

Beste oud-KSA’ers,

Allereerst willen we iedereen nogmaals warm maken voor het Puntentapijt deze zaterdag inde Renault-garage. Overdag kan iedereen komen kijken en ook een hapje of drankje degusteren.

Maar we willen iedereen vooral warm maken voor het evenement van het ZOK-jaar: het ZOK-weekend. Van 22 tot 24 januari trekken we naar een leuk stulpje in Poupehan, een dorpje in de Ardennen waar ooit door de ACW-top over de devaluatie van de frank werd beslist. Maar wij trekken naar ginds voor een weekendje sfeer en amusement. Dave heeft de Villa du Mont opnieuw vastgelegd en de deelnemers van twee jaar geleden weten dat deze lokatie (gebouw en omgeving) dik de moeite is!

We willen graag de talrijke nieuwe oud-KSA’ers verwelkomen en we zijn ook niet doof gebleven voor jullie verzuchtingen.

Allereerst hoeven we in Poupehan geen lange wandeling te ondernemen om het dichtstbijzijnde horeca-etablissement te bezoeken.

Bovendien willen we de prijs van het weekend ook drukken: daarom volgend aanbod
ZOK-leden (die dus lidgeld betalen – partners kunnen toegetreden lid worden, ik stuur nog eens een mail ter herinnering): € 60
niet-leden: € 90. Als er een deftig aantal deelnemers reageert, kunnen we de voorgestelde prijs handhaven. Begin januari ontvangen jullie dan een mail voor jullie bijdrage. Gelieve die dan wel over te maken aan de rekening van Oud-KSA, want anders kunnen we de huur – die we een week op voorhand moeten storten – niet betalen.

Verder staan we open voor alle suggesties van jullie kant.

Maar willen jullie wel al laten weten of jullie deelnemen, zodat we al een prognose en raming kunnen opmaken.

vriendelijke groeten,
Hans, Ward & Dave

Comments are closed.