Gepost op 6.09.2018door admin

Om jullie te bedanken voor jullie jarenlange inzet voor KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht, om de kameraadschappelijke banden te verstevigen, om contact tussen de verschillende generaties te bestendigen en voeling te behouden met de huidige KSA-werking, heeft de Zwindrechtse Oud-KSA (ZOK) ook dit jaar weer een heel programma opgesteld.

Deze activiteiten zijn niette nemen of te maten. Generaties oud-leiding, vriendengroepen, of groepen met gezamenlijke interesse staat het vrij om nog andere activiteiten te organiseren. Wij kunnen daarbij zorgen voor ondersteuning en verzekering.
Voor dat laatste en voor een abonnement op het tijdschrift Het daghet – om zo op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van KSA en ZOK – is het wel aangewezen dat u allen zich inschrijft als lid van de ZOK.

Alle info om je in te schrijven vind je hier terug.

We hopen dat de vaste bezoekers van onze activiteiten zich zeker inschrijven voor volgend werkjaar. Verzekering voor deelnemers en zeker medewerkers is bovendien wettelijk verplicht.
Niet ingeschreven oud-KSA’ers en -VKSJ’sters kunnen uiteraard ook deelnemen aan activiteiten, maar bij bepaalde activiteiten kan een toeslag gevraagd worden.

Op ons programma voor dit jaar staan de volgende activiteiten.

Comments are closed.