Gepost op 26.09.2018door admin

Beste oud-KSA’ers, vrienden, vriendinnen,

Voeren of Fourons? Wat is het nu?

Ik lig er alvast niet wakker van, misschien u wel. Wel, dan is dit weekend de uitgelezen kans om dit tussen pot en pint even te komen duiden.

Wowowow, alle anderen, rustig maar, rustig maar! Geen paniek!
Het vertrouwde weekendje van de overbruggingen, de peis & de vree vergezeld van de nodige natjes en droogjes, de inclusiviteit waarbij rood, groen, geel, bruin, blauw terug gewoon kleuren zijn, zal zijn geschiedenis niet verloochen.

Om de overgang niet te bruusk te maken, voor sommigen die de voorbije Ardeense weekendjes al direct beginnen te missen, hebben we voor de zekerheid toch maar een onderkomen genomen net over de Franse taalgrens. Weliswaar op een steenworp of een stevige rochel van Vlaanderen. Een boogscheut zeggen zou de waarheid al schade toebrengen.

De opbouw van het weekend zal zijn traditie ook niet verloochenen, waarbij de aandacht voor het gezellig samenzijn met de verschillende generaties zoals steeds primair zal zijn en waar zowel de actievere als de passievere ZOK’er aan zijn trekken komt. De regio leent zich alvast tot een brede waaier aan activiteiten.

Meer details volgen, maar snel inschrijven is de boodschap. Er zijn maar zoveel bedden beschikbaar, als er voorradig zijn!

PRAKTISCH:

We hebben twee deelnameprijzen. Wie lid is van de ZOK gaat goedkoper mee (en je doet er zelfs profijt mee). Met dit lidmaatschap ben je niet enkel op dit weekend, maar ook op andere ZOK- & KSA-activiteiten verzekerd.
Partners die geen (oud-)KSA’ers zijn, kunnen goedkoper aangesloten lid worden.
Partners die lid zijn van hun eigen KSA-bond, hoeven niet meer extra in te schrijven.

ZOK-leden, aangesloten leden en leden van KSA: € 70,00
Niet-leden: € 95,00

Dit bedrag dus graag overschrijven naar rek. BE66 7510 0406 4643 van Oud-KSA Zwijndrecht.

Laten jullie ook weten aan zok@ksazwijndrecht.be, wanneer jullie dit bedrag hebben overgeschreven en dus definitief zijn ingeschreven voor het weekend.

Als je onderstaande hebt gelezen, kan je geen enkele reden vinden – buiten ik betaal graag meer – om je niet als lid aan te sluiten! Alle info voor om ZOK’er te worden vind je hier.

Vriendelijke groet,

Davy De Bock
Bestuurslid ZOK, sectie VARIA

Comments are closed.